Ring til os på: 42 23 99 90

Bedemand Sorø

Kontakt os på tlf. 42 23 99 90

Bedemand Sorø

Mangler du hjælp fra en bedemand Sorø, så kan vi hos Bedemand Haack stille vores erfaring til rådighed for dig. Vi kan hjælpe med alle de praktiske opgaver, som skal løses i forbindelse med et dødsfald, og vi sørger for, at du i samarbejde med andre pårørende husker alle de ting man skal gøre, når man står med et nært dødsfald. Ved et dødsfald findes der flere forskellige forløb, og vi sørger for at sammensætte det helt rigtige til jer. Vi lægger stor vægt på at inddrage jeres og afdødes ønsker, så ceremoni, valg af kiste, valg af salmer og valg af blomster kommer til at være i jeres ånd. Vores arbejde bliver derfor fastlagt ud fra jeres ønsker, og derfor tager vi os god tid til at have en god og tryg samtale med jer. Samtidig sørger vi for, at I er velinformerede omkring forløbet, så I kan være sikre og trygge ved, at alt står klar til bisættelsen eller begravelsen.

Vi værdsætter et nært samarbejde med de pårørende

Som bedemand Sorø finder vi det vigtigt, at vi har et nært samarbejde med de pårørende. Et nært samarbejde er grundstenen for at sammensætte et forløb, som passer til den afdødes og de pårørende ønsker. Derfor tager vi os god tid til at tale med pårørende, og her har vi stor forståelse for, at dette kan være svært. Reaktionerne ved et dødsfald kan være meget forskellige, og derfor bruger vi den tid, det tager, at fastlægge hvad der skal ske. Vi kan sørge for at løse mange af de praktiske opgaver, som kan være svære at overskue, når man netop har oplevet et nært dødsfald. Der er mange beslutninger, som skal tages, og vi står klar til at hjælpe med at træffe de rigtige valg. Samtidig sørger vi for at hjælpe med praktiske opgaver så som påklædning af afdøde, registrering af dødsfald, kørsel, eventuel hjælp til at arrangere kaffebord samt sørge for en indrykning af dødsannonce. Hvis der findes nogle opgaver, som I har svært ved at overskue, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt bedemand Sorø og hør mere om vores arbejde

Er du i tvivl om, hvad en bedemand kan hjælpe med i forbindelse med et dødsfald, så står vi hos Bedemand Haack altid klar til at svare på spørgsmål. Et dødsfald kan komme pludseligt, og behovet for hjælp fra en bedemand Sorø kan i nogle tilfælde opstå fra den ene dag til den anden. Derfor sidder vi altid klar på telefon 42 23 99 90, og her kan du få svar på alle dine spørgsmål. Vi har stor forståelse for at vores arbejde udføres for personer, som befinder sig i en svær tid, og derfor går vi ind til enhver opgave med stor fokus på tillid, respekt og omsorg så vi kan skabe tryghed for jer. Vores arbejde udformes efter jeres ønsker, og vi kan være behjælpelige med alle former for opgaver. Vi sørger for at informere jer om, hvad man skal huske i forbindelse med et dødsfald, så nemt forglemte ting som udmeldelse af forsikringer, abonnementer eller lejeaftaler ej bliver glemt.

Besøg os på:

Pedersborg Torv 7a
4180 Sorø

Billigste Bedemand

Tlf.: 42 23 99 90

E-mail: info@bedemand-haack.dkDet praktiske

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Huskeliste

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Højtidelighed

Tryk her for at læse mere


Læs mere