Ring til os på: 42 23 99 90

Bedemand Slagelse

Kontakt os på tlf. 42 23 99 90

Bedemand Slagelse

Står du i en svær tid og har brug for hjælp fra en erfaren bedemand Slagelse? Så kan du med ro i sindet kontakte os hos Bedemand Haack. I en svær tid står vi til rådighed, og vi sørger for, at der bliver taget hånd om alle de opgaver, som der skal løses ved et dødsfald. Vi står klar til at deltage så meget, som I ønsker, så I kan få den helt rigtige hjælp i forbindelse med et dødsfald. Gennem en samtale med de nærmeste pårørende sørger vi for, at bisættelse eller begravelse udformes til en positiv og smuk oplevelse, som gør, at I kan give afdøde en afsked, som I ønsker, at den skal være. Vi sætter ingen begrænsninger, og vi står altid klar til at hjælpe med svære og praktiske opgaver.

Hjælp til praktiske opgaver i en svær tid

Når man står nært med et dødsfald, så kan der være store forskelle på, hvordan man reagerer. Dette har vi som bedemand Slagelse stor fokus på, og vi ved, at to opgaver aldrig er ens. Hver gang vi udfører en opgave, så er det med stor fokus på, at den skal udføres ud fra den afdøde og de pårørendes ønsker. Derfor tilbyder vi hjælp til mange forskellige praktiske opgaver, og hvor mange vi skal hjælpe med er op til jer. I en svær tid kan det være svært at overskue, hvor mange ting der skal gøres. Derfor tilbyder vi hos Bedemand Haack hjælp til eksempelvis påklædning af døde, indrykning af dødsannonce, valg af salmer samt udarbejdelse af kontraktudarbejdelse med graver, præst og kirkekontor. Mange af disse opgaver kan være svære at huske, men som bedemand Slagelse sørger vi for, at alle opgaver bliver udført, så I ikke behøver at tænke på dette i en svær tid.

Respektfuldt arbejde med fokus på etik og morale

Når man står som de efterladte, kan det ofte være svært at huske på de mange forskellige ting, som et dødsfald bærer med sig. Som bedemand Slagelse kan vi hjælpe med de forskellige opgaver, men noget vi lægger stor vægt på er etik og morale. Derfor står vi gennem hele forløbet til rådighed for jer, og alle spørgsmål er velkomne. Vi synes, det er vigtigt, at den afdøde får en god og værdig afsked, og derfor tager vi os god tid til at afholde en samtale med jer, så vi har alle detaljer på plads. På samme tid lægger vi stor vægt på, at I er indforståede med, hvad der kommer til at ske, så der ikke opstår nogle misforståelser undervejs. Vores erfaring siger, at en god samtale blandt pårørende og bedemand er med til at udforme en flot og værdig afsked med den afdøde. Hos Bedemand Haack søger vi for, at vores opgaver udføres på de rette tidspunkter, så alt forløber planmæssigt gennem hele forløbet.

Har du yderligere spørgsmål til, hvad vi som bedemand Slagelse kan hjælpe med, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 42 23 99 90 eller på mail info@bedemand-haack.dk.

Billigste Bedemand

Tlf.: 42 23 99 90

E-mail: info@bedemand-haack.dkDet praktiske

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Huskeliste

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Højtidelighed

Tryk her for at læse mere


Læs mere