Ring til os på: 42 23 99 90

Bedemand Kalundborg

Bedemand Kalundborg

Kontakt Elsebeth B. Andersen på Tlf.: 59 27 50 07

Når man oplever et nært dødsfald, så kan det være svært at overskue de mange opgaver, som skal løses i denne situation. Derfor står vi som bedemand Kalundborg klar til at hjælpe med alle de opgaver, som I måtte have brug for. Hos os ved vi, at der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp pårørende ønsker, og derfor tilpasser vi os efter jeres ønsker. Vi giver os god tid til at tage en samtale med de efterladte, så alle detaljer kan komme på plads. Vi lægger stor vægt på at alle parter er indforståede med, hvad der kommer til at ske, så hele begravelse eller bisættelse med sikkerhed forløber planmæssigt. Vi har stor forståelse for, at dette kan være en svær tid, og derfor tager vi os god tid til at tale det hele igennem. Vi kan hjælpe med alle de praktiske opgaver, og vi sørger for at registre dødsfald, afmelde licens, forsikring og andre abonnementer eller lejeaftaler. Dermed kommer alt det praktiske på plads, og hvis I ønsker, at vi skal tage hånd om dette, så står vi klar til at hjælpe.

Som bedemand Kalundborg har vi fokus på at udforme en respektfuld afsked

Ved et dødsfald finder vi det vigtigt, at man som pårørende får taget en god afsked med den afdøde. Dette kan jeg som bedemand i Kalundborg hjælpe med, og min erfaring fortæller, at to opgaver aldrig er ens. Hos os vi til at udforme en flot og respektfuld afsked, som forløber, netop som I ønsker, at den skal. Højtideligheden sætter sit sidste præg på afskeden med den afdøde, og derfor hjælper vi til, at den udformes efter jeres ønsker. Vi hjælper med kiste, kørsel, blomster, udsmykning og samtidig sørger vi for at underrette graver og præst, så alt står klar til en smuk og respektfuld afsked. Gennem hele forløbet har vi stor fokus på etik og morale, og vi er meget forstående overfor, at I befinder jer i en følelsesmæssig og svær situation.

Vær ikke fortvivlet med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe i enhver situation

Med stor erfaring som bedemand Kalundborg, ved vi, hvordan et smukt og flot forløb skal sættes sammen for, at I kan tage en god afsked med afdøde. Vi har stor forståelse for, at I går gennem en svær situation, og derfor stiller vi vores hjælp til rådighed. Hos os kan vi hjælpe med alle de praktiske opgaver, og vores hjælp afhænger af, hvor meget I selv kan overskue. Ved et dødsfald går man som pårørende gennem en svær tid, og det kan være svært at huske på alle de ting, som man skal gøre.

http://www.bedemand-kalundborg.dk/

 

 

Billigste Bedemand



Det praktiske

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Huskeliste

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Højtidelighed

Tryk her for at læse mere


Læs mere