Ring til os på: 42 23 99 90

Bedemand Høng

Bedemand Høng

Mangler du hjælp fra en erfaren bedemand Høng, så stårvi  klar til at hjælpe dig. Som bedemand har jeg stor erfaring med at arbejde tæt med pårørende, som går gennem en svær tid. I den svære tid kan vi  hjælpe til at træffe de rigtige beslutninger og til at sammensætte en smuk og værdig afsked. Ved et dødsfald er der mange ting, man som pårørende skal tage stilling til, og dette kan være svært. Hos os har vi stor forståelse for, at ønsker og forventninger fra pårørende kan være meget forskellige. Derfor tager vi os god til enhver opgave, og vi står altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Vi udformer vores arbejde efter jeres ønsker, så bisættelse, ceremoni eller begravelse kommer til at forløbe i jeres og afdødes ånd. Vi har forståelse for, at det kan være en svær tid at komme igennem, og hvis I har svært ved at overskue, hvordan hele forløbet skal strikkes sammen, så kan vi guide jer til at træffe gode og passende beslutninger.

Vi sørger for at alle praktiske opgaver bliver løst

Når man oplever et nært dødsfald, kan det få stor følelsesmæssig betydning, og mange opgaver kan derfor være svære at huske og udføre. Hvor meget vi som bedemand Høng hjælper med kan afhænge af jeres ønsker. Ved enhver opgave tager vi os god tid til at tale med jer som pårørende, så vi kan sikre, at alle detaljer er på plads. Vi sørger for at informere jer om de praktiske opgaver, som skal udføres ved et dødsfald, og vi står i enhver situation klar til at hjælpe med at løse de forskellige opgaver. Vi sørger for at registrere dødsfaldet hos det offentlige, og vi kan også hjælpe med andre praktiske opgaver så som at fastlægge alle de ting, man skal huske at afmelde. Derudover kan vi hjælpe med påklædning af afdøde, ceremoni, kørsel, valg af kiste samt alle de andre opgaver, som der skal findes en løsning på.

Fokus på tryghed og respekt hos din bedemand Høng

Som bedemand i Høng har vi stor fokus på at sætte os ind i enhver opgave, så vi kan udføre den bedst muligt. Derfor bruger vi lang tid på forberedelse, og gennem en samtale med jer, sørger vi for at hele forløbet bliver netop, som I ønsker, at det skal være. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed, og samtidig sørger vi for at give den afdøde en smuk og respektfuld afsked. Har I svært ved at overskue, hvordan hele forløbet skal sætte sammen, så kan I trygt overlade opgaven til os. Med mange års erfaring som bedemand har jeg stor erfaring med at udføre en sådan opgave, og for mig er det meget vigtigt, at alle pårørende føler, at afdøde får en værdig afsked.

 

https://bedemand-berner.dk/bedemand-sjaelland/bedemand-nordvestsjaelland/bedemand-hoeng.aspx

Billigste BedemandDet praktiske

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Huskeliste

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Højtidelighed

Tryk her for at læse mere


Læs mere