Ring til os på: 42 23 99 90

Bedemand Dianalund

Kontakt os på tlf. 42 23 99 90

Bedemand Dianalund

Står du i en svær situation og mangler hjælp fra en erfaren bedemand Dianalund? Så kan du med ro i sindet kontakte os hos Bedemand Haack. Vi sætter stor fokus på at sammensætte et smukt og flot forløb, så afdøde og I som pårørende kan tage en værdig afsked. Som pårørende kan det være svært at overskue de mange opgaver, som et dødsfald i familien bærer med sig, med her kan en bedemand være til stor hjælp. Med mange års erfaring som bedemand, har jeg den rette viden omkring, hvordan kontakten med de efterladte skal håndteres, og i samarbejde med mine kollegaer og jer kan vi sørge for, at der bliver taget hånd om alle de problemstillinger, som skal løses i forbindelse med et dødsfald. Hos Bedemand Haack lægger vi vægt på at skabe tryghed, og dette gør vi bedst ved at have et tæt samarbejde med de pårørende. Vi bruger god tid på at afholde møder med jer som pårørende, så alle aftaler kan komme på plads. Det er vigtigt for os, at I føler jer velinformereret omkring, hvad der kommer til at ske, så I ikke skal tænke på det praktiske på dagen for bisættelsen eller begravelsen.

Vi sætter fokus på at sammensætte et forløb i afdøde og pårørendes ånd

Som bedemand i Dianalund lægger vi stor vægt på, at hele forløbet efter et dødsfald skal forme sig efter afdødes og de pårørendes ønsker. Derfor tager vi os god tid til at snakke om tingende, så vi kan sørge for at valget af samler, blomster, kiste, kirke og præst kommer til at være i familiens ånd. Når vi har alle detaljer på plads, så kan vi sørge for at løse diverse praktiske opgaver efter jeres ønsker. Vi tager hånd om alle de opgaver, som I ønsker hjælp til, og gennem hele forløbet har vi stor forståelse for, at det er en svær tid, som I går igennem. Derfor går vi altid ind til en ny opgave med fokus på tillid, respekt og omsorg så vi kan hjælpe jer bedst muligt gennem en hård følelsesmæssig periode.

Som bedemand i Dianalund sørger vi for at de praktiske opgaver bliver løst

Når man er pårørende til et dødsfald, kan man have svært ved at overskue alle de opgaver, som et dødsfald i familien bærer med sig. Hos Bedemand Haack sørger vi for, at de pårørende får den rette hjælp til at træffe diverse beslutninger, og vi sørger for at arrangere kørsel, påklædning af afdøde og indrykning af dødsannonce. Hvis I ønsker at arrangere kaffebord efter begravelsen, så kan vi også være behjælpelige med dette. Når man er i sorg, kan det være svært at huske små ting, og derfor sørger vi for at give jer de rette informationer, og vi har forståelse for, at noget kan glippe. Derfor står vi altid til rådighed, og vi svarer gerne på de samme spørgsmål flere gange for at skabe yderligere tryghed hos jer.

Har du brug for hjælp fra en erfaren bedemand, så kan vi hos Bedemand Haack kontaktes på telefon 42 23 99 90. På dette nummer kan du få svar på alle dine spørgsmål omkring vores arbejde, og vi står klar til at hjælpe i enhver situation.  

Besøg os på:

Torvet 39 a
4293 Dianalund

Billigste Bedemand

Tlf.: 42 23 99 90

E-mail: info@bedemand-haack.dkDet praktiske

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Huskeliste

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Højtidelighed

Tryk her for at læse mere


Læs mere